"Любомировата къща"
CATEGORY:
ADDRESS
с. Средни колиби
GPSCOORD
42.920508
25.739892
EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ROOMS
10
PHONES
0876 332 722
PRICE *
FROM LV     TO LV
kids creche
fishing
bikes for hire
taverna for group hire
outdoor eating place
BBQ
TV in main room
TV in every room
bath in every room
bathroom on floor
central heating
fireplace
internet


Къща за гости "Любомировата къща" - с. Средни колиби се намира в полите на Стара планина, в красивия Еленски балкан. Далеч от шума на града, тук можете да изкарате една незабравима почивка с любимите си хора, като се насладите на лукса, комфорта и удобствата, които предлага къщата за гости.

"Любомировата къща" е обзаведена така, че да Ви създаде домашен уют и същевременно да се потопите в аристократичния полъх на съвременното общество. Къщата за гости разполага с 5 луксозни спални, кухненски помещения, трапезария и голям двор с басейн, където да се разхладите в горещите летни дни. За малките гости на "Любомировата къща" има детски кът, където децата могат да се забавляват докато си почивате сред красотата на Еленския балкан.

Част от удобствата, с които разполага къща за гости "Любомировата къща" са климатик, сателитна телевизия, безплатен паркинг, Wi-fi, барбекю и прекрасна градина за следобедна отмора.

В близост до с. Средни колиби има множество исторически и архитектурни забележителности, които можете да разгледате. Планината предлага прекрасни условия за пешеходен туризъм и пикник, далеч от забързаното градско ежедневие

* Tourist Information Center is not responsible for the prices that are listed on the site. For clarification, promotions and offers, please contact the owners of accommodation.