Млечни продукти от Еленския балкан

Хубавото сирене и кисело мляко Елена- кой не е чувал за тях!

   „Би Си Си Хандел”, ЕЛЕНА е от първите млекопреработвателни предприятия в България, одобрени за търговия със страните в ЕС с патентована и международно защитена марка „ЕЛЕНА". Носи името на китното балканско градче Елена и наследява 40-годишните традиции на съществуващата мандра. Гарантира високото качество на използваните суровини и български технологии за производство на млечни продукти. Доказателство са многобройните клиенти, награди и отличия от специализирани дегустации и изложения. Модерното предприятие е с автоматизирано технологично оборудване от водещи европейски фирми, разполага със собствена пречиствателна станция за очистване на отпадните води, за което използва съвременни биотехнологии.
Description: DSC 6000   Във фирмата работят 150 души, ръководени от висококвалифицирани професионалисти. От 1997г. "Млекимекс" ЕЛЕНА се специализира в производството на млечни продукти само от свежо краве и овче мляко по оригинални български технологии, с уникалните български млечно-кисели култури, без консерванти. Продуктите с марката „ЕЛЕНА" са символ на отлично и постоянно качество. Богатият асортимент включва: кисели млека от краве мляко, смес - от краве и овче мляко, кисело мляко „Елена плюс" - произведено от висококачествени млека с пробиотична закваска и съдържание на жизнеспособни клетки на Lасtоbасillus bulgaricus; млечни напитки „Сияние" и „Айран", кашкавал от краве и овче мляко, краве сирене, овче сирене, пресни и UHT пастьоризирани млека. „Би Си Си Хандел” („Млекимекс”) ЕЛЕНА е утвърден и желан партньор на международния и вътрешния пазар.

Description: IM001266  
  
   В мандрата има специално изградена
зала за дегустация за организирани групи.

  
   Млечните продукти на мандрата можете да намерите във всички хранителни магазини в град Елена. Информация за представитените магазини можете да намерите по-долу.Община Елена

Календар

« август 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ВРЕМЕТО СЕГА