Къща "Мимона"
Брой звезди:
Адрес:
гр. Елена, ул. "Килъжевци" 1
GPS координати:
30.2185235
-89.822832
Уебсайт:
И-мейл:
Брой легла
6
Телефони:
0876100235
Цена *
от 160лв.     до 160лв.
външен басейн
масажи в обекта
детски кът
риболов
механа за самостоятелно ползване
кът за хранене на открито
закуска към цената
барбекю в обекта
телевизор в обща стая
баня/и на етажа
климатик в стаята
отопление на ток
камина
интернет в обекта
лесен достъп за инвалиди
отдава стаи в обекта
отдава целия обект под наем
     Къща за гости Мимона разполага с иделани условия за незабравима почивка. Разположена е в красивия град Елена в тих и спокоен квартал, където може да се насладите на приятната атмосфера. Наблизо има заведения, магазини, басейни и други, но местоположението спокойствието създава усещане, сякаш сте далеч от цивилизацията. Тук ще изкарате една незабравима почивка на чист въздух и тишина.

Къщата е на два етажа и разполага с 11-13 места за настаняване.
Подходяща е за събиране с приятели, посрещане на лични празници с близки хора. На разположение на гостите има:
- Механа
- Кухня
- Барбекю
- Широк двор с навес, под който може да се съберете с компанията.
- Веранда, идеална за следобедното кафе
     На разположение на гостите са 5 стаи. Освен това има дневна, механа, басейн през лятото, двор безопасен за вашите деца, както и място за игра, веранда, две кухни, навес под който да прекарате топлите вечери със семейство и приятели. Барбекюто на двора е на разположение на Майсторите на скарата, които могат да разкрият своите умения пред близки и приятели.
 През зимните месеци за топлината Ви ще се грижи камината в механата, а в къщата отоплението е с климатици - удобно и безопасно. Къщата работи през цялата година. През летните месеци ще се наслаждавате на истинска прохлада.

      В близост до къщата, за любителите на разходките има екомаршрути, подходящи за релаксиращи походи сред природата, както и конна база.
Къща за гости Мимона е едно чудесно място, подходящо за уикенда, празниците, лятна или зимна почивка, имен или рожден ден с Вашето семейство, с веселата Ви компания приятели, с колеги или няколко незабравими дни с любимия човек. Ако обичате да се забавлявате, да карате ски, да ловите риба или да се наслаждавате на природата и чистия въздух, обадете ни се!           
* Туричестически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.