"Къща Костови"
Брой звезди:
Адрес:
с. Мийковци
GPS координати:
42.847897
25.941219
Уебсайт:
И-мейл:
Брой легла
7
Телефони:
0878758729
Цена *
от 10лв.     до 16лв.
външен басейн
фолклорна вечер
риболов
ски/ски писта
механа за самостоятелно ползване
кът за хранене на открито
храна по заявка
барбекю в обекта
телевизор в обща стая
телевизор във всяка стая
баня/и на етажа
отопление на парно
камина
интернет в обекта
домашни любимци
отдава стаи в обекта
отдава целия обект под наем

Къща за отдих “Костови " се намира в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 12 км южно от Елена – град съхранил своя Възрожденски дух. Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух и три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, които допълват всички условия за една здравословна и приятна почивка.

   Къща "Костови" е изключително подходяща за семейни и приятелски почивки и ваканции близо до природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град. В къщата могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи. Предимството е разнообразието от 4 стаи, обзаведени със спалня и единично легло, както и 1 стая със две двойни легла. Всяка стая има телевизор. Гостите могат да ползват 2 общи санитарни възела на двата етажа на къщата.

   На разположение на гостите в къща за отдих “Костови " има кухня. Кухнята е оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна. Механа, барбекю и лятна кухня и басейн допълват общия уют на къщата. Приготвя се храна по предварителна заявка.

В къщата се ползва безжичен интернет.

* Туричестически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.