ШЕСТ БАЛКАНСКИ ГРАДА УЧАСТВАТ ВЪВ ФОТОКОНКУРС ЗА ПРАЗНИКА ИМ В ЕЛЕНА

   Фотоконкурс „Мой град, моя гордост“ е обявен в рамките на традиционния празник „Балканът пее и разказва“, с 45-годишна история, който представя фолклорното богатство, традициите и обичаите на балканските градове Елена, Дряново, Трявна, Котел, Твърдица и Гурково.Тази година фестивалът ще се проведе на 9 юни и негов домакин е град Елена.

    Идеята на конкурса е чрез фотоси да се покаже специфичната красота на всеки град и обединяващото - духът на гордия балканджия. Всяка община, след вътрешен подбор на фотосите,  ще се представи с шест снимки – по три от двете възрастови групи – ученици и възрастни. С участието си авторите дават съгласие снимките им да се използват и при други поводи от тазгодишните организатори на фестивала.

    С най-добрите снимки ще се уреди изложба в Туристическия информационен център в Елена. При откриването й по време на празника ще бъдат наградени класираните на първите три места в двете възрастови групи.

    Община Елена  започва набирането на снимки с емблематични обекти в града за участие в конкурса. Специални изисквания към снимките няма, може да са правени с телефон или фотоапарат, важни са посланието и настроението, което носят. Всяка снимка трябва да е придружена с информация за името на автора, възраст, телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на фотосите на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. е 15 май. За повече информация на  тел. 0879 101 420.

                                                                                                                                                                              

Община Елена

Календар

« януари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ВРЕМЕТО СЕГА