ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ЕЛЕНА ЗА СВЕТЛИТЕ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ГОСТИ,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово. Светлият ден изпълва домовете ни с топлина, посрещаме го с надежда и радост, прави ни по-мъдри и смирени.

Великденските празници ни напомнят, че все по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие. Да бъдем единни и сплотени, с воля и упоритост да работим за един по-добър свят за нас и нашите деца.

Нека на този ден отправим своята молитва за здраве, мир и благодат за себе си, за своите семейства, за народа ни. Да посрещнем Великден с преклонение пред човеколюбието на Спасителя и да благодарим от сърце за това, което имаме.

Стана традиция по великденските празници еленчани да посрещат драги гости отблизо и далеч. Добре сте ни дошли! Радваме се, че избрахте да сме заедно във възрожденския ни град, където с особена сила се усеща посланието на Великден за силата и тържеството на духа и вярата.

Пожелавам на всички жители на община Елена и на нейните гости здраве и благополучие, светли и спокойни великденски празници!

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

 
инж. Дилян МЛЪЗЕВ
Кмет на Община Елена
                                                                                                              

Община Елена

Календар

« януари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ВРЕМЕТО СЕГА