КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА С ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ДЕНЯ НА САМОДЕЕЦА

УВАЖАЕМИ ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ,


СКЪПИ САМОДЕЙЦИ,


Честит празник на всички вас, които с много любов, неуморно и упорито работите за запазване и обогатяване на българските традиции, култура и дух!

Хората винаги са имали потребност да създават и творят, със слово, песни и танци да правят живота по-красив и човечен. Благодарение на вас, скъпи самодейци, изкуството живее и е част от бита ни, а празниците ни са истински и пълноценни.

Днес, изправени пред повратностите и предизвикателствата на времето, осъзнаваме, колко много ни липсва вашето присъствие. Убеден съм, че тези трудни дни скоро ще бъдат само неприятен спомен. Театралните завеси ще се вдигнат, читалищните сцени ще оживеят и отново ще ни зареждате с онзи особен дух, който само изкуството може да дари на човека. А ние ще ви се радваме и ще ви аплодираме за труда – безкористен и всеотдаен.

Празникът е приятен повод да ви благодаря сърдечно, че с вашето творчество прославяте община Елена на национални и международни фестивали и силно вярвам, че ще има още много поводи за гордост.

Бъдете здрави и щастливи, все така усърдни и ентусиазирани. Честит ден на самодееца и честита Баба Марта! Нека този двоен празник ви донесе пролетно настроение и нови надежди!

С уважение,
инж. Дилян МЛЪЗЕВ
Кмет на Община Елена
КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА С ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ДЕНЯ НА САМОДЕЕЦА

                                                                                                   

Община Елена

Календар

« април 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

ВРЕМЕТО СЕГА