Поздрав в навечерието на Рождество Христово и Нова година от кмета на община Елена инж. Дилян Млъзев

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА,

Изтичат последните дни на тази година и в очакване на святото Рождество Христово душите ни се изпълват с доброта, смирение и обич. На Коледа, по стара традиция, се събираме с любимите близки хора, споделяме изживените щастливи мигове, успехите, сбъднатите мечти и отправяме поглед с надежда за по-добро бъдеще.

В навечерието на коледните и новогодишните празници за мен е чест и удоволствие да поднеса най-сърдечните си благопожелания за идните дни.

Още една година можем да оценим като успешна за развитието на нашия град и селата. Събитията и инициативите в общината поддържат тенденцията от предни години да стават все повече, по-богати и съдържателни. Еленският край, надарен с живописна природа и исторически забележителности, съхранил култура, традиции и обичаи, се превръща във все по-интересна, популярна и предпочитана туристическа дестинация, а за града ни се говори с добро. Хубавите неща, които се случват и за млади, и за по-възрастни, са плод на труда на всички нас, които сме обединени от идеята град Елена и селата да станат едно по-добро място за живеене. Но това не бива да ни успокоява – имаме още много работа, предизвикателствата са пред нас.

Нека и през следващата година не пестим сили и средства за значимите дела. В сърцата ни да има повече обич към ближния, състрадание и милосърдие за болните, бедните и самотните хора. Нека се радваме на всичко, което сме постигнали, да го ценим и съхраним за поколенията. Да работим с убеждението и надеждата, че всяка следваща година ще е по-добра. И всеки да прави това, което зависи от него, за да бъде така!

Честито Рождество Христово!

Успешна и щастлива Нова година!

инж. Дилян МЛЪЗЕВ
Кмет на община Елена

                                                                                                                                                                                

Община Елена

Календар

« август 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

ВРЕМЕТО СЕГА