ПОСЛЕДЕН ДЕН В РОДНОТО УЧИЛИЩЕ

Окъпан в слънце, сред цветя и зеленина, училищният двор на СУ „Иван Момчилов“ се изпълни с ученици, учители, родители и гости за тържественото изпращане на поредния випуск на школото. Тази година завършват 48 зрелостника.  

    По традиция вълнуващото тържество започна с  предаване на училищното знаме на новите знаменосци. С напътствени думи към младите хора и пожелание винаги да носят в сърцата си родния град   ги приветства  председателят на Общинския съвет Стоян Златев. От общината връчиха на випускниците плакети и послания за предстоящото в живота им след училище.

  Йордан Мирянов от 12 а клас, знаменосец на училището, е тазгодишният носител на ученическата стипендия „Достоен наследник на Момчилов“, която му се присъжда за активна спортна дейност. Зрелостникът от малък тренира джудо и е с медали и награди от републикански първенства и международни турнири.  Директорът на училището Димитринка Кузманова съобщи решението на Педагогическия съвет за удостояването на достойния момчиловец  и му връчи наградата.

  Ученическата академия пък награди чрез слова любимите си учители за труда и знанията през годините в училище. От тази година, в резултат на ползотворното сътрудничество с Асоциацията на Кеймбридж училищата и АВО Езиков и изпитен център, СУ „Иван Н. Момчилов“ в Елена е официална база за провеждане на изпити за сертификатите на Кеймбридж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Община Елена

Календар

« януари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ВРЕМЕТО СЕГА